"There is Sea and Sea... There is an entire ocean to take care of" isimli Erasmus KA229 Projemizin Uluslararası 3. toplantısı gerçekleştirildi.

23.06.2021 112

"There is Sea and Sea... There is an entire ocean to take care of" isimli Erasmus KA229 Projemizin Uluslararası 3. toplantısı Portekiz, Türkiye, İtalya, Bulgaristan ve Estonya'dan ortak okulların proje koordinatörlerinin katılımıyla 21.06.2021 tarihinde çevrimiçi yapıldı. Toplantıda Erasmus+ projemizin gazetesi ve ara raporu ile ilgili hususlar belirlendi.

Toplantıya katılanlar:

Maria João PimentelSílvia Raquel Prieto Menezes, Ivone Machado, Agrupamento de Escolas Moinhos da Arroja, Odivelas,  Portekiz

Hatice Buket Yereli, Arkas Bilim ve Sanat Merkezi, İzmir, Türkiye

Tatjana Jevtejeva, Sakala Eragumnaasium Mittetulundusuhing, Tallinn, Estonya

Michela Furia, Istituto Compreensivo Statale Nereto Sant'Omero Torano Nuovo, Nereto, İtalya

Ivelina Petrova,  Angel Kanchev Third Secondary School, Varna, Bulgaristan