"There is Sea and Sea... There is an entire ocean to take care of" isimli Erasmus KA229 ve Etwinning Projelerimiz "Çevre Ekibi" ile toplantı yapıldı.

Erasmus KA229 ve Etwinning Projelerimiz için Çevre Ekibi ile dördüncü toplantı Proje okul koordinatörü Hatice Buket Yereli, Biyoloji Öğretmeni Nevin Yıldırım ve Çevre Ekibinden öğrencilerin katılımıyla 16.05.2021 tarihinde çevrimiçi yapıldı.

Toplantıda Ogün Çağdaş Tokatlıgil " Metal Atıklar", Esma Doğan "Kağıt Atıklar", Efe Türkmen ve Vasfi Kemal Bekar "Cam Atıklar", İrem Önderışık ve Arhan Öztürk "Plastik Atıklar", Ahmet Çınar Dizdar ve Can Özpeynirci "Elektronik Atıklar", Mehmet Kayra Tetik "Tıbbi Atıklar", Ela Merve Aksu ve Zeynep Pehlivan "Atık Piller", İlkim derin Ören ve Can Toprak Zeren "Organik Atıklar", Alya Derin Şentürk "Geri Dönüştürülemeyen Atıklar", Tezel Mert ve Bade Bereketoğlu "Evde ve okulda plastik kullanımı nasıl azaltılabilir?" konularında sunumlar yaptılar.

18.05.2021 141

18-05-2021