Duygular ve Robotikler Projesi yeni öğrencilerini bekliyor!

Emotions and Robotics (Duygular ve Robotikler) KA201 Erasmus Projesimize katılmak isteyen lise öğrencilerimiz proje ekibi öğretmenlerine başvurarak proje hakkında bilgi alabilirler.

Başvuru formu ve gerekli izin belgeleri için lütfen öğretmenlerimizle iletişime geçiniz.

Projemiz tüm Arkas Bilim ve Sanat Merkezi lise öğrencilerine açıktır.

08.01.2022 434

Merkezimiz koordinatörlüğünde yürütülen   "Emotions and Robotics" (Duygular ve Robotikler) isimli Erasmus KA201 projemize katılmak isteyen gönüllü lise öğrencileri proje koordinatörümüz Gülay Öztüre Yavuz'a veya Proje ekibi üyeleri: Müdür Yardımcımız Bora Özdemir, Bilişim Teknolojileri öğretmeni Orhan Ayvallı, Psikolojik Danışman Gaye Çimşitoğlu, Görsel Sanatlar öğretmeni Özlem Altın, Biyoloji öğretmeni Nevin Yıldırım, Matematik öğretmenleri Semra Bayturan ve Zeynep Deniz Koçal, Coğrafya Öğretmeni Sevcan Erol başvuru yapabilirler.

Projemizin amacı: Robotik etkinlikleri yaparken öğrencilerin deneyimledikleri duygularını keşfetmektir.

Projemizde robotik atölyeleri, duygularımız ile ilgili atölyeler ( duygularımızı farkedelim, duygu düzenleme becerileri..) ile çeşitli alanlarda atölye ve çalışmalar(örneğin logo yarışması, afiş tasarımları, video ve müzik etkinlikleri) yapılacaktır. Ayrıca pandemiden sonra proje ortağı okullara birer haftalık ziyaretler gerçekleştireceğiz.

Projemizin tüm lise öğrencilerine hitap edeceğini düşünüyoruz. Tüm Arkas Bilsem lise öğrencilerini projemize katılmaya davet ediyoruz.

Not: Projeye katılmak için bilişim teknolojileri alanı öğrencisi olma zorunluluğu yoktur.

Ortaklarımız

Türkiye - Ankara - Hacettepe Üniversitesi – Eğitim Fakültesi - Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü

Lithuania – Radviliskis - Radviliskio Lizdeikos gimnazija

Romania – Bucuresti - Asociatia Societatea Romana de Educatie Nutritionala